باتری سکهای هوش مصنوعی را فعال می کند
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، هدف توسعه ماژول مذکور ارائه راه حلی برای انجام کارهایی مانند شناسایی فعالیت انسان، کنترل صوت و ردیابی رویدادهای آکوستیکی است. اهمیت نوآوری به دلیل توانایی آن برای فعالیت به مدت چندماه بدون نیاز به تعویض مکرر باتری است.
اسپارش بورد قطعات مختلف از جمله حسگرهای حرکت، یک میکروفون دیجیتال، ماژول بلوتوث کم انرژی و غیره دارد. این ترکیب سبب شده ماژول مذکور به ابزاری قدرتمند برای توسعه دهندگانی تبدیل شود که به دنبال نمونه سازی سریع برنامه های هوش مصنوعی با باتری هستند.
به گفته «جی پی سینگ» بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی «امبینت ساینتیفیک واحدهای میکروکنترلر معمول(MCU) بیشتر اوقات باید میان عملکرد هوش مصنوعی و کارآمدی انرژی تعادلی به وجود بیاورند.
با این وجودارائه پردازشگر های کم انرژیGPX10 AI نشانگر جهت جدیدی در صنعت است که از فناوری پیشرفته رایانش آنالوگ در حافظه بهره می گیرند. این روند به توسعه دهندگان اجازه می دهد بدون قربانی کردن عمر یا عملکرد باتری، کاربردهایی دقیق برای هوش مصنوعی ایجاد کنند و به همین دلیل فناوری مذکور برای مصارف مختلف کارآمد و انعطاف پذیر است.
شرکت سازنده همچنین یک دسته سخت افزار پیچیده نیز فراهم می کند که فرایند توسعه را برای کاربردهای هوش مصنوعی عرضه می کند.
منبع :خبرگزاری مهر