استانها > قم

تجلیل از بانوان پیشکسوت عرصه دین مقدمه روایت پیشرفت زنان در کشور است



به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی شعبان زاده، ظهر چهارشنبه در مراسم سومین رویداد «بانوان بهشت» که با هدف تکریم و نکوداشت بانوان خادم و پیشکسوت مجالس حسینی در جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد بیان کرد: تأسیس جامعه الزهرا سلام الله علیها یکی از اقدامات ماندگار امام راحل و از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم بیان کرد: روایت واقعی پیشرفت بانوان در جامعه الزهرا سلام الله علیها، در بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب مشهود بوده است.

وی با بیان اینکه تکریم از پیشکسوتان در حوزه مجالس حسینی و عرصه دین می‌تواند برای نسل جدید الهام بخش باشد افزود: البته به این عرصه آنگونه که باید و شاید در کشور پرداخته نمی‌شود.

حجت الاسلام شعبان زاده عنوان کرد: بنیاد دعبل خزاعی در سالهای اخیر قدم‌های خوبی در جهت تکریم جامعه مداحان، شاعران، سخنرانان، خادمان و میانداران مجالس حسینی برداشته و امروز نیز شاهد برگزاری رویداد تجلیل از بانوان فعال و پیشکسوت هستیم که این اقدام جای قدردانی دارد و جامعه الزهرا سلام الله علیها نیز می‌تواند پایه گذار این برنامه در بخش‌های مختلف در سطح کشور باشد.

وی بیان کرد: بخش‌های مختلف حوزه علمیه از از نهاد سیاستگذار تا نهاد مدیریت، نظریه پردازها، مدرسین، جریان تبلیغی، مبلغان و پژوهشگران و همه اضلاع تشکیل دهنده این نهاد می‌توانند این مسیر را دنبال کنند و این امر از خود جامعه الزهرا سلام الله می‌تواند آغاز شود.

حجت الاسلام شعبان زاده ادامه داد: انتظار می‌رود این امر فرهنگ سازی و نمونه سازی و به جامعه معرفی شود و این اقدام می‌تواند مقدمه عرصه روایت پیشرفت زنان در جامعه اسلامی باشد.

وی گفت: رویداد بانوان بهداشت یک اتفاق نمادین، اما واقعی است که انتظار می‌رود این امر از اختصاصات فرهنگ تحصیلی فارغ التحصیلان جامعه الزهرا سلام الله علیها باشد و در این راستا آماده هرگونه همراهی در اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم و بنیاد دعبل خزاعی هستیم.

وی گفت: اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم پروژه‌هایی را با جامعه الزهرا سلام الله علیها آغاز کرده و تعامل خوبی بین این دو نهاد وجود دارد که امیدواریم این امر تداوم یابد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم افزود: در ۵۰۰ مدرسه ابتدایی و دبیرستان روزی در ۱۰ تا ۱۵ مدرسه برنامه مستمر برای دانش آموزان در موضوع جمعیت و زیست عفیفانه تمرکز کردیم و انتظار می‌رود در این بخش هم افزایی لازم با جامعه الزهرا سلام الله علیها صورت بگیرد.

حجت الاسلام شعبان زاده ادامه داد: آرایشگاه‌های بانوان قم نیز ظرفیت و میدان بزرگ و خوبی برای تقویت گفتمان و ادبیات دینی و توسعه دایره مخاطب با ادبیات، نرم افزار و محتوای مناسب است.

وی ادامه داد: در کار تبلیغی صورت گرفته از سوی بانوان در تعداد حدود هزار آرایشگاه، آنان همراهی لازم داشتند و باید در این حوزه، خواهران جامعه الزهرا سلام الله علیها نیز کمک کنند.

وی با بیان اینکه در خصوص رابطین مساجد برای اولین بار، دو عضو از ۷ عضو هیأت امنای مساجد، عضویت بانوان ضروری شد افزود: ۵۰ درصد نمازگزاران مساجد بانوان هستند که باید در ساختار اداره مسجد نیز ورود می‌کردند که عضویت دو بانو به عنوان هیأت امنای استان قم در همین راستا بوده که این امر به هویت بخشی بانوان در سطح محلات و مساجد مؤثر است.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا