کمبود ۱۹۰ نیروی انسانی در آموزش و پرورش نهاوند
محمد قیصری روز دوشنبه ۱۹ آذر در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان نهاوند که در محل این اداره برگزار شد، اظهار کرد: آموزش و پرورش شهرستان نهاوند با مشکل کمبود ۱۹۰ نیروی انسانی مواجهه است که از این تعداد ۵۰ نیروی انسانی در بخش ابتدایی شهرستان و ۱۴۰ نیرو در بخش متوسطه اول و متوسطه دوم کم داریم است.
وی افزود: در سالجاری ۱۴۴ نفر نیرو در آموزش و پرورش شهرستان جذب شدند که در تاریخ آموزش و پروش این شهرستان بیسابقه بوده و ۸۸ نفر از طریق ماده ۲۸ و ۵۶ نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان استخدام شدهاند.
قیصری ادامه داد: در حال حاضر مشکلاتی در بحث سیستم گرمایشی مدارس شهرستان داریم که با اعتبار ناچیزی که در این بخش از طریق ادارهکل نوسازی و تجهیز مدارس استان در اختیار شهرستان گذاشته شده کفاف حل مشکلات و تعمیرات سیستم گرمایشی مدارس شهرستان را نمیدهد.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان نهاوند بیان کرد: تعدادی از مدارس شهرستان نیز از جمله مدرسه پایقلعه شهر نهاوند دیوارهای تخریبی دارند و نیاز به تعمیرات دارند و همچنین مدارس سلمان فارسی روستای سهران، مدرسه روستای وراینه و مدرسه شهید محلاتی از جمله پروژههایی هستند که در دست نوسازی قرار دارند که عملیات اجرایی مدرسه شهید محلاتی که پروژه بزرگی بوده و چند ماه است که متوقف شده است.
وی تاکید کرد: تعدادی از مدارس شهرستان از جمله مدرسه قدیر شهر گیان نیز که در سال گذشته برای آسفالت به ادارهکل نوسازی مدارس استان معرفی کردهایم تاکنون اقدامی برای آسفالت در این مدارس انجام نشده است.
فرماندار نهاوند هم در ادامه این جلسه با بیان اینکه
اداره نوسازی مدارس استان به تعهدات خود در شورای آموزش پرورش نهاوند عمل کند، گفت: اداره نوسازی مدارس استان به تعهدات خود در شورای آموزش و پرورش نهاوند عمل کند و از ظرفیت نماینده شهرستان و خیرین جهت پیشبرد اهداف آموزشی و عمرانی آموزش و پرورش بیشتر استفاده شود.
ضرغام احمدوند تصریح کرد: در حوزه آموزشی و فرهنگی در شهرستان مشکلات و کمبودهایی وجود دارد که نیاز است مدیران دستگاههای اجرایی همراهی و مساعدت لازم را در جهت پیشبرد پروژههای آموزش و پرورش از جمله احداث چمن مصنوعی طرح شهید سلیمانی، دیوارکشی برخی مدارس و آسفالت داشته باشند.
وی اضافه کرد: مدارسی که در شهرستان دیوار ندارند باید معرفی شوند و مدارسی که در معرض خطر بیشتری قرار دارند باید در اولویت قرار بگیرند و خدای نکرده تا اتفاقی در این مدارس نیفتاده است باید تعمیرات لارک در این مدارس تعمیر شوند.
احمدوند در ادامه با تشکر از اقدامات بنیاد مسکن شهرستان در بحث آسفالت مدارس در روستاهای شهرستان نیز، گفت: بنیاد مسکن شهرستان نهاوند تاکنون اقدامات قابل توجهی برای آسفالت مدارس روستایی شهرستان انجام داده که اگر قرار بود این آسفالتها از طریق اعتبارات آموزش و پرورش شهرستان انجام شود تا صد سال آینده هم این اقدامات انجام نمیشد.
فرماندار نهاوند تاکید کرد: پذیرفته نیست که کاری به دستگاهی واگذار و مصوب شود بعد در انجام آن کار قصور و کوتاهی صورت بگیرد و کار همچنان معطل بماند! با نامهنگاری کار پیش نمیرود انتظار داریم مدیران میدانی امور کارها را پیگیری کنند.
وی در خاتمه با اشاره به روز ۱۳ آذر بهعنوان روز معلولین، افزود: این قشر افراد توانمندی هستند که گاه توانایی آنها در انجام برخی امور بیش از افرادی با سلامت کامل جسمانی است و همواره با همت مضاعف، فعل “می توانیم” را برای همه انسانها معنا میکنند و باید تلاش کنیم که این قشر مظلوم جامعه از حقشان در حوزههای مختلف خصوصا در حوزه آموزش و پرورش جا نمانند و بهره کافی را ببرند.
انتهای پیام