ششمین دوره توانمندسازی دستیاران علوم پزشکی آذرماه برگزار میشود
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر فرشاد بهاری کارشناس اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت و مسئول اعزام دستیارن به دوره توانمندسازی، گفت: دوره ششم توانمندسازی دستیاران علوم پزشکی با هدف «بازسازی و تقویت روحی و روانشناختی دستیاران» آذر ماه جاری برگزار میشود.
وی گفت: برنامه توانمند سازی دستیاران به همراه خانواده از سال گذشته، با هدف تقویت روحیه و سرزندگی این قشر از حوزه سلامت آغاز شده است و تا کنون ۵ دوره از برگزاری آن میگذرد. طبق اعلام اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت دوره ششم این برنامه ۲۷ تا ۳۰ آذر ماه جاری به مدت ۴ روز در مجتمع صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت برگزار خواهد شد.
بهاری اظهار کرد: در هر دوره دو برنامه آموزشی در زمینه «تابآوری» دستیاران در مواجهه با مسائل روزمره زندگی و «امید و امید آفرینی» در رویارویی با مسائل زندگی توسط دو استاد مجرب تدریس میشود که در هر برنامه اساتید به مدت ۳ ساعت به ارایه خواهند پرداخت.
وی برگزاری این دوره را برای دستیاران قابل توجه دانست و گفت: با توجه به فشرده بودن برنامه دستیاران در زمینههای بالینی، رضایت خاطر از برگزاری چنین دورهای قابل توجه بوده است، از طرف دیگر حضور آنها به همراه خانواده و از جمله والدین ، همسر و فرزندان کمک میکند تا درک جمعی از فعالیت این دسته از عزیزتان در خانواده شکل بگیرد که این مهم در ایجاد شرایط روحی و روانی بهتر به دستیاران کمک خواهد کرد.
مسئول اعزام دستیاران دانشگاههای علوم پزشکی به این دوره خاطرنشان کرد: تلاش شده است تا بخش تفریحی و فراغت نیز در این برنامه ۴ روزه برای دستیاران شرکت کننده دیده شود تا دوره در فضایی آرامش بخش، طبیعی و دوست داشتنی سپری شود تا کمی از فشار فضای فعالیتی دستیاران به این شکل کاسته و به تجدید قوای آنها کمک شود.
بهاری ضمن تشکر از همکاری معاونتهای آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی جهت حضور دستیاران در این دورهها، گفت: خواهشمندیم معاونتهای آموزشی توجه بیشتری به دستیاران خود داشته باشند و از طرفی گروههای آموزشی نیز شرایطی را فراهم کنند تا بتوانیم دستیاران بیشتری را در این دورهها همراه کنیم. انتخاب دستیارانی که علاقمند به حضور در این دورهها هستند بر عهده مرکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی دانشگاهای علوم پزشکی است
وی افزود: بر اساس گزارشی که قبلا ادارات مشاوره دانشگاهها در اختیار ما قرار دادهاند سهمیه مشخصی به هر دانشگاه اختصاص یافته است که تلاش داریم تعداد افرادی که به ما معرفی شدهاند در اولویت حضور باشند اما در برنامه اصلی خود تلاش داریم دستیاران بیشتری را به این برنامه اعزام کنیم به نحوی که کلیه دستیاران دانشگاههای علوم پزشکی کشور طی دو الی سه سال اخیر در این دورهها حضور پیدا کنند.
کارشناس اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: با برگزاری دوره ششم در آذر ماه جاری، ۱۸۷ نفر از دستیاران در این برنامه اردویی، آموزشی و تفریحی ۴ روزه در مجتمع خزر آباد وزارت بهداشت شرکت داده خواهند شد. این برنامه از این جهت موفق و موثر بوده است که اطلاع رسانیها جهت ثبتنام دستیاران به موقع انجام گرفته است و قبل از اینکه برنامه شیفتهای ماهانه دستیاران در دانشگاه ها بسته شود، ثبتنام انجام و امکان حضور آنها فراهم میشود.
بهاری گفت: به واقع دستیاران به عنوان سکاندارن اصلی سلامت جسم و روان جامعه باید بیش از این جدی گرفته شوند زیرا این افراد سرمایههای اصلی کشور در حوزه سلامت هستند و هر اندازه بیشتر به امور دستیاران رسیدگی و حمایت عاطفی و روانی آنها صورت گیرد، در آینده جامعه سالمتری خواهیم داشت.