«شب علم» در ۹ دانشگاه کشور اجرایی میشود
به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد سلطانی شنبه شب در آئین شب علم دانشگاه ارومیه افزود: این مرکز، سومین دانشگاهی است که میزبانی این آئین علمی را برعهده دارد.
وی اضافه کرد: ما وظیفه داریم تا علم را محبوب جامعه و نسلهای مختلف بکنیم و همین شبهای علم میتواند در این خصوص کارگشا باشد.
وی اظهار کرد: با چنین اقداماتی، علاقه به آموزش علم در بین مردم تقویت میشود و باعث میشود فرزندان به سمت علوم جدید و پایه و بنیادی گرایش داشته باشند.
رئیس بنیاد ملی علم ایران ادامه داد: با توجه نسلهای مختلف به موضوع علم اندوزی، سطح فرهیختگی جامعه بالا میرود و سیاستهای علمی هم بهتر اجرا میشود.
سلطانی گفت: در قالب شب علم ایران، درهای دانشگاه به عنوان نهاد علم به روی مردم باز میشود و مردم در قالب خانواده، علم را درک کرده و از زبان یک استاد موضوع پیچیده را مشاهده میکنند.
وی اظهار امیدواری کرد که این آئین علمی در دیگر دانشگاههای کشور نیز نظیر دانشگاه ارومیه اجرایی شود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه با تاکید بر توجه به معنویان در کنار علم اندوزی و تحقیق و پژوهش گفت: این امر موجب میشود تا اندیشمندانی بی نظیر مانند ابن سینا در دنیای علم پرورش یابند.
حجت الاسلام سیدمهدی قریشی افزود: اگر محقق ما غیر از پژوهش و کسب علمی که دارد، تزکیه را نیز در دستور کار خود قرار دهد، رحمت الهی را در کنار خود خواهد داشت.
وی اضافه کرد: در کنار علم اندوزی، پرهیز از معاصی و ارتباط با خداوند متعال باید در دستور کار پژوهشگران و محققان ما باشد و در این صورت، خداوند راه حل مشکلات را برای ما تبیین میکند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی تاکید کرد: یکی از روشها و معیارهای مهم برای گسترش و پایداری علم در کشور ما این است که اندیشمندان، هیأت علمی و پژوهشگران، خود را با معنویت همراه کنند.
حجت الاسلام قریشی ادامه داد: این روش تحقیقی همراه با معنویت علاوه بر ابن سینا، دانشمندان معتقد و متدین بسیاری را به جامعه علمی دنیا تحویل داده که از جمله آنها میتوان به خواجه نصیر طوسی نیز اشاره کرد.
وی گفت: این دانشمندان بزرگوار، وقتی به مشکل برمی خوردند، از خداوند کمک میخواستند که خداوند متعال نیز کمک میکرد.
وی افزود: با همین روش به جایی رسیدهایم که موشکهای طراحی شده توسط محققان ایرانی، ۲ هزار کیلومتر دورتر به هدف میخورد.