آموزشهای مهارتی از ارکان دستیابی به اشتغال مولد و پایدار است
به گزارش خبرنگار مهر، محمد عظیم ملک پیش از ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان اظهار کرد: توجه به نیروی انسانی جوان، متخصص و کارآزموده در استان کردستان لازمه تحول در کشور است و باید به جوانان به عنوان سرمایههای کشور توجه شود.
وی با اشاره به اهمیت آموزش بیان کرد: آموزش هدفمند، کیفی و متداوم به کارآموزان باید در اولویت ادارهکل آموزش فنی و حرفهای قرار گیرد.
وی افزود: اصلیترین سرمایه هر کشوری نیروی انسانی است که در راستای توسعه میتواند نقشآفرینی کند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کردستان تصریح کرد: تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد زمینه ساز کمک به رشد تولید، افزایش بهره وری و تولید ناخالص ملی است که برای دستیابی به این اهداف توسعه آموزشهای مهارتی میتواند نتیجهبخش باشد.
ملک با اشاره به دستور ویژه استاندار کردستان مبنی بر ورود جدی به مقوله بیکاری در سطح استان عنوان کرد: آموزشهای مهارتی یکی از ارکان اصلی برای دستیابی به اشتغال مولد و پایدار است و دولت چهاردهم قطعاً از ظرفیت عظیم مراکز آموزش فنی و حرفهای برای دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده خود که همان کاهش نرخ بیکاری در سطح استان است، بهره میبرد.
فعالیت هزار آموزشگاه آزاد فنی حرفهای در کردستان
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان نیز به ارائه گزارشی از عملکرد این ادارهکل در سطح استان پرداخت و اظهار کرد: در حال حاضر ۱۶ مرکز دولتی و هزار آموزشگاه آزاد فنی حرفهای در کردستان فعال هستند.
سید علی علوی بیان کرد: مجموعه ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان تلاش میکند تا به کلیه نیازهای بازار کار در حوزه تربیت نیروی متخصص در بازار کار پاسخگو باشد.
وی اضافه کرد: این روند در دولت چهاردهم با شدت بیشتری دنبال میشود تا جوانان بتوانند از فرصتهای این ادارهکل برای مهارتآموزی و اشتغال پایدار بهره ببرند.