برای اقدامات موثر در بخش کشاورزی به حمایتهای قانونی نیاز داریم
به گزارش ایسنا محمدعلی ابراهیم زاده موسوی روز دوشنبه ۱۹ آذر در نشستی که با حضور وزیر جهاد کشاورزی به مناسبت روز دانشجو برگزار شد، افزود: یکی از دلایلی که رشتهها و دانشگاههای کشاورزی از مسیر خود خارج شده، توسعه کمی دانشگاهها بوده است و این ضربه بزرگی را به بخش کشاورزی زد.
وی افزود: این دو موضوع راه حلی دارد که با مساعدت وزیر کشاورزی میتواند انجام شود. بر این اساس تحول و تغییراتی درخصوص پذیرش رشتههای کشاورزی باید صورت گیرد و این آمایش باید توسط وزارت جهاد کشاورزی انجام شود تا نیازها درسراسر کشور طبقه بندی شود.
وی ادامه داد: استان البرز میتواند به عنوان ظرفیت و مرکز تولید بذر و نهادههای کشور قرار گیرد و این ظرفیت در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی وجود دارد. در این راستا با همکاری تات و بخش خصوصی راه اندازی دهکده نوآوری در این دانشکده دیده شده است.
وی افزود: برای اقدامات موثر در بخش کشاورزی نیاز به منابع داریم که در این زمینه همراهی بخش خصوصی را داریم . البته دانشگاه با همیاری سازمانها و مراکز مرتبط مثل جهاد کشاورزی از حمایتهای حقوقی و سازمانی برخوردار است اما در خصوص اقدامات خود به حمایتهای حقوقی و قانونی بیشتری نیاز دارد.
رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران اضافه کرد: برای امنیت غذایی باید بهره برداری مناسب از آب، پایداری منابع آب و استفاده مناسب از نهادههای کود و سم انجام شود که در این زمینه کمتر کار شده است. استان البرز میتواند پشتیبانی علمی و نهادههای کشاورزی در سطح کشور باشد.
موسوی یادآورشد: در حوزه جنگلها و مراتع دانشگاه به عنوان مرکز الگوسازی علمی برای بهره برداری علمی باید کاری انجام دهد، چرا که معیشت جنگل نباید تعطیل شود و در این زمینه بهره داری علمی نیاز داریم.
انتهای پیام