استانها > چهارمحال و بختیاری

روگذر طالقانی با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان احداث می‌شود



به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی حیدری، رئیس شورای اسلامی شهرکرد، در نشست خبری امروز اعلام کرد: در دوره ششم شورای اسلامی شهرکرد، ۳۰۸ جلسه علنی و غیرعلنی برگزار شده و بیش از ۱۵۰۰ مصوبه به تصویب رسیده است.

وی افزود: تاکنون بیش از ۷۰ جلسه برای هر کمیسیون تشکیل شده و ۹ هزار نامه واصله و ۶ هزار پاسخ داده شده است.

حیدری شورا را پل ارتباطی مردم با مسئولان دانست و اظهار داشت: مدیران بسیاری به صحن شورا مراجعه کرده و مشکلات شهر را پیگیری کرده‌اند.

وی با اشاره به نظرتنگی حاکم در چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: اگر این نظرتنگی از بین برود، موفقیت‌های بیشتری حاصل خواهد شد.

رئیس شورای شهر گفت: متأسفانه مقاومت بسیاری در مقابل سرمایه‌گذاران وجود دارد و اغلب مدیران مانع انجام فعالیت‌ها می‌شوند.

وی به مشکلات قدیمی شهرکرد اشاره کرد و گفت: برخی از مشکلات بیش از ۳۰ سال است که وجود دارند. به عنوان نمونه، مشکل جاده کمربندی ۱۵ خرداد بعد از ۲۵ سال رفع شد و با اجرای فاز سه، این کمربندی به جاده خوزستان متصل می‌شود.

حیدری همچنین اعلام کرد: طبق مصوبه شورای ترافیکی وزارت کشور، باید هشت روگذر و زیرگذر در شهرکرد ایجاد شود و روگذر طالقانی با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان در مدت ۹ ماه به پایان خواهد رسید.

وی از آغاز احداث کمربندی جاده نمایشگاه برای تردد راحت‌تر مردم خبر داد و بیان داشت: بخشی از فضای سبز شهرکرد خشک شده است و برای احیای این فضا از ۱۰۰ لیتر بر ثانیه پساب بهرام‌آباد استفاده خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد همچنین از خرید ۳۹ دستگاه اتوبوس خبر داد و گفت: کارخانه مربوطه هنوز ۱۷ دستگاه اتوبوس را تحویل نداده است.

وی افزود: یکصد و پنجاه میلیارد تومان ماشین‌آلات آتش‌نشانی، بیل و لودر خریداری شده است.

حیدری با بیان اینکه دولت از سال ۹۰ کمکی به شهرداری نکرده است، یادآور شد: ۵۰ فرصت سرمایه‌گذاری به مبلغ دویست میلیارد تومان فراهم شده است.

وی به آخرین سرشماری جمعیت در سال ۱۳۹۵ اشاره کرد و گفت: طبق آمار، جمعیت شهرکرد ۱۹۴ هزار نفر است و از استاندار خواسته شده تا سرشماری مجدد انجام شود.

وی بیان داشت: امکانات در مرکز شهرکرد خوب است اما بسته به عملکرد مدیران به دنبال دریافت امکانات بیشتری هستند. بودجه سال ۱۴۰۳ یک میلیارد و ششصد و هشتاد میلیون تومان است و تلاش می‌شود بیشتر کارهای عمرانی در شهر صورت بگیرد.

حیدری افزود: امسال یک هزار و پانصد تن قیر رایگان دریافت شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی با بیان اینکه قوانین به روز نیست و مشکلات عدیده‌ای برای مردم به وجود آورده است، گفت: مصوبه طرح جامع شهری بعد از ۱۸ سال امسال با همکاری تمام دستگاه‌ها مصوب شد.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه ۲۴۰ هکتار از زمین‌های شرق، جنوب و غرب شهرکرد به محدوده شهری اضافه شده است، بیان داشت: این فرصت خوبی برای توسعه ساختمان‌سازی در شهر است و هزینه کمتری برای ساخت و ساز خواهد داشت.

وی یادآور شد: برای جاده و مسیرها در شهرکیان، زمین پایین نمایشگاه و… با مردم توافق شده و توافق به نفع مالکان است تا به حق خود برسند و مشکلات در این مسیرها حل شود.

مشکل دامداران ناحیه غرب حل می‌شود

حیدری به مشکلات دامداری غرب شهرکرد اشاره کرد و گفت: مشکلات دامداری با دام سبک حل شده و امیدواریم برای دام سنگین نیز مشکلات حل شود.

وی افزود: در ناحیه غرب ۳ درصد ارزش اضافه آب مرکز استان اضافه شده و فاضلاب دچار مشکل است که برای حل آن ۱۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد درباره نبود فضای سبز در ناحیه غرب گفت: در ناحیه غرب شهرکرد فضای پارک محلی ایجاد شده و نزدیک مخابرات، امامزاده و ورودی چالشتر در دست اقدام برای ایجاد فضای سبز است.

وی با بیان اینکه در سولدره ۵۷۰ هکتار برای گردشگری در نظر گرفته شده است، گفت: چالشتر گنجایش جداسازی ندارد و با هزینه‌های شرق شهرکرد برای چالشتر هزینه می‌شود و با جداسازی چالشتر مخالفت کردیم.

حیدری درباره پل روگذر طالقانی به کاشانی گفت: پل روگذر به طول ۱۸۰ متر و از هر طرف ۹۰ متر است و با هزینه یکصد و چهل میلیارد تومان برای این روگذر در نظر گرفته شده است. پیمانکار این طرح بومی استان است و چون مشکل هزینه نداریم، تلاش می‌کنیم این طرح در مدت ۹ ماه به اتمام برسد. روگذرهای دیگر در کمربندی ۱۵ خرداد و میدان معلم نیز در نظر گرفته شده و طرح‌ها مصوب شده‌اند و امیدواریم اجرایی شوند.

پیاده‌رو کاشانی به وضعیت مناسبی رسیده است

رئیس شورای اسلامی شهرکرد درباره طولانی شدن پیاده رو خیابان کاشانی خاطر نشان کرد: پیاده رو کاشانی وضع مناسبی نداشت، مسیر پیاده رو یکنواخت نبود و اختلاف ارتفاع در این مسیر وجود داشت اما اکنون تمام مسیر یکنواخت شده است.

وی افزود: در خیابان سعدی نیز پیاده رو سازی را شروع کردیم در این مسیر نیز اختلاف ارتفاع وجود دارد.

حیدری مطرح کرد: شهر شهرکرد در حال تغییر است، ۱۱۴ کد فعال در شهرداری وجود دارد شهردار تلاش کرده است تمام کدها فعال شود در سال گذشته هشتصد میلیارد بودجه داشتیم و اکنون بودجه یک میلیارد و ششصد و هشتاد میلیون تومان است.

وی افزود: بخشی از بودجه از فروش زمین می‌باشد که ۱۰ درصد برای توسعه شهری فضای سبز به شورای شهر داده می‌شود این زمین‌ها در مزایده به فروش می‌رسد و برای آبادانی شهر استفاده می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: در بودجه ۱۴۰۳، چهارصد میلیارد تومان آن از فروش زمین است.

برج‌های دو قلو شهرکرد به مزایده گذاشته شد

وی درباره برج‌های دوقلو خاطرنشان کرد،: برج‌ها به مبلغ یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به مزایده گذاشته شده است، امیدواریم در مزایده به فروش برسد.

حیدری با بیان اینکه سیصد سرلامپ در سطح شهر تعویض کردیم گفت: این کار برای بهبود روشنایی سطح شهر بود؛ شهر شهرکرد مرکز تعاملات است و در شهر از قومیت‌های مختلف وجود دارد، بودجه به عدالت برای قسمت‌های مختلف شهر در نظر گرفته می‌شود.

وی گفت: برای فرونشست دشت شهرکرد تمام دستگاه‌ها باید همکاری داشته باشند، برای این مشکل پیشنهاد دادیم از هفشجان آب به دشت شهرکرد هدایت شود امیدواریم محقق شود و مشکلات تا حدودی حل گردد.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد اظهار کرد: ترمینال سامان به چالشتر منتقل شده و امیدواریم ترمینال به زودی راه‌اندازی شود.

وی با اشاره اینکه تلاش می‌کنیم با دستگاه‌ها تعامل بیشتری داشته باشیم بیان داشت: با تعامل می‌توان به پیشرفت رسید.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا