سند توسعه دانش بنیان استان کهگیلویه و بویراحمد تدوین شود
یداله رحمانی در نشست شورای پژوهش بر تدوین سند توسعه دانش بنیان استان تاکید کرد و افزود: این سند در کمترین زمان ممکن به نتیجه برسد تا تصمیم گیری بهتری برای دانش بنیان ها انجام شود.
وی با بیان اینکه یکی از ظرفیت های مهم استان منابع طبیعی آن است، اظهار کرد: در حوزه آفات جنگلها و درختان بلوط زاگرس و همچنین حوزه گردشگری با مشارکت دانشگاه یاسوج طرح های پژوهشی تهیه شده است که تاکید ما بر تامین اعتبارات طرح های پژوهشی به منظور عملیاتی و کاربردی شدن این طرح ها است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وضعیت آفت درختان بلوط خاطرنشان کرد: طبق آن چیزی که در این طرح پژوهشی ارائه شده است آفت پروانه برگ خوار و کرم جوانه خوار درختان بلوط در حال ریشه کنی است اما ممکن است در سال های آینده مجددا شاهد بازگشت این آفات باشیم که منابع طبیعی و جهاد کشاورزی رصد کنند تا کانون آفت دیگری ایجاد نشود.
رحمانی با اشاره به اینکه یکی از پتانسیل های استان گردشگری است، تصریح کرد: در زمینه گردشگری نیز طرح های پژوهشی خوبی در راستای معرفی هر چه بهتر استان در سطح منطقه ای، ملی و بین المللی تهیه شده است که اطلاعات گردشگری استان را به خوبی در اختیار مخاطبین قرار می دهد.
وی بر اطلاع رسانی خوب و تبیین ظرفیت های خوب گردشگری استان در حوزه های مختلف تاریخی، فرهنگی و طبیعی تاکید کرد و ادامه داد: همچنین طرح ها و پروژه هایی در حوزه گردشگری داریم که تسریع در اجرا، عملیاتی کردن و مدیریت خوب آنها مورد تاکید است.
به گزارش ایسنا، استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین بر مشارکت و فعالیت بیشتر اعضای کارگروه پژوهش در اجرایی کردن طرح های حوزه پژوهش تاکید و بیان کرد: طرح های پژوهشی خوبی در سطح استان در حال تهیه و یا تدوین شده است که می توانند زمینه ساز رشد و پیشرفت همه جانبه استان باشند.
انتهای پیام