استان ها > مازندران

نقش موثر دانشگاه‌ها در ترویج آزادی اندیشه و عدالت طلبی در جامعه


محمدعلی نوبخت دوشنبه ۱۹ آذرماه در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که با حضور پرشور اساتید و دانشجویان در دانشگاه ملی مهارت استان برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۱۲۰۰شهید شهرستان ساری به ویژه شهدای دانشجو، اظهار کرد: در محیط دانشگاه، تحلیل کردن، اندیشیدن، نقدکردن، آموختن و آموزاندن انسان را به سوی توسعه و ترقی سوق می‌دهد.

وی با تاکید بر راه اندازی رصدخانه توسعه در دانشگاه‌ها، افزود: دانشگاه باید محل ساخت انسان مومن، پویا، باانگیزه، آزاد، نقاد و اهل مدارا باشد.

فرماندار ساری با توصیه به اینکه دانشجویان باید از رکود فکری و ناامیدی دوری کنند و با بهره‌گیری از ابزارهای علمی و اخلاقی در جهت ساختن جامعه عادلانه‌تر و آزادتر حرکت کنند، یادآور شد: دانشجویان پل ارتباطی میان اقشار مختلف جامعه و پرچمداران نوآوری و پیشرفت در جامعه هستند.

نقش موثر دانشگاه‌ها در ترویج آزادی اندیشه و عدالت طلبی در جامعه

این مسئول افزود: دانشجویان با اتحاد، تعامل و گفت‌وگو میان فرهنگی می‌توانند پایه گذار انسجام و وفاق ملی باشند.

نوبخت در بخشی دیگر از سخنانش پیام ۱۶ آذر را استقلال خواهی، آزادی خواهی و عدالت طلبی دانست و افزود: دانشگاه‌ها با ترویج ارزش‌هایی چون آزادی اندیشه، حقوق بشر، برابری و عدالت نقش بی بدیلی در ارتقای فرهنگ عمومی دارند.

نقش موثر دانشگاه‌ها در ترویج آزادی اندیشه و عدالت طلبی در جامعه

فرماندار شهرستان ساری تصریح کرد: دانشجو بودن تنها به معنای تحصیل نیست بلکه به معنای زندگی برای تغییر، پیشرفت و خدمت به جامعه است.

وی مهم‌ترین رسالت دانشجویان را برای جامعه آباد، آزاد و توسعه یافته را بیداری فردی و اجتماعی و آگاهی بخشی، تولید علم و توسعه دانش بنیان، ترویج اندیشه‌های آزادی خواهانه و تقویت وفاق و انسجام اجتماعی در بستر مسئولیت پذیری اخلاقی دانست و گفت: سیاست‌های دانشگاه‌ها باید براساس اصول علمی و اخلاقی تنظیم شود و نه فشارهای سیاسی تا در کنار ارتقای روش‌های آموزشی، با ایجاد فضای امن و آزاد برای نقد و گفت‌وگو به سمت تعالی و بالندگی جامعه گام برداریم. 

نقش موثر دانشگاه‌ها در ترویج آزادی اندیشه و عدالت طلبی در جامعه

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا