جهان > غرب آسیا و آفریقا

نهاد فلسطینی: اشغالگران مانع ورود تجهیزات پزشکی و کادرهای درمان به نوار غزه می‌شوند



به گزارش ایسنا، دفتر رسانه‌ای دولتی فلسطین در غزه اعلام کرد که رژیم اشغالگر بیش از یک هزار پزشک، پرستار و کادر درمان را در نوار غزه به شهادت رسانده است.

بر اساس گزارش شبکه خبری العربی، این نهاد فلسطینی همچنین اعلام کرد، اشغالگران صهیونیست بیمارستان «کمال عدوان» را هدف تخریب و ویرانی و کادر پزشکی آن را هدف کشتار قرار داده‌اند. آنها بیش از ۳۱۰ کادر درمان را بازداشت کرده و آنها را در داخل زندان‌ها در معرض آزار و شکنجه قرار می‌دهند.

دفتر رسانه‌ای دولتی فلسطین در غزه در ادامه تاکید کرد که رژیم صهیونیستی مانع ورود تجهیزات پزشکی و کادرهای درمان به نوار غزه می‌شود.

از سوی دیگر، بسام زقوت، مدیر انجمن امدادرسانی پزشکی در نوار غزه خاطرنشان کرد که اشغالگران صهیونیست تجاوزات خود علیه این باریکه را به عنوان پاسخی نظامی به تصمیم دیوان کیفری بین‌المللی برای حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «یوآو گالانت» وزیر جنگ برکنارشده این رژیم تشدید کرده‌اند.

وی در ادامه افزود، جنایت‌های رژیم صهیونیستی روز به روز افزایش یافته و تجاوزات این رژیم از زمان صدور حکم دیوان کیفری بین‌المللی برای بازداشت نتانیاهو و گالانت روند صعودی داشته است.

دیوان کیفری بین‌المللی پنجشنبه گذشته حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «یوآو گالانت» وزیر جنگ برکنارشده این رژیم را به دلیل ارتکاب به جنایات جنگی در غزه، از جمله استفاده از «گرسنگی دادن» به عنوان ابزاری جنگی علیه غیرنظامیان صادر کرد.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا که از ابتدای جنگ غزه به حمایت‌های تمام‌عیار دیپلماتیک، نظامی و مالی از رژیم صهیونیستی به بهانه «حق اسرائیل برای دفاع از خود در برابر تروریسم» ادامه داده است، صدور این حکم از سوی دیوان کیفری بین‌المللی را محکوم کرد.

بسام زقوت همچنین تصریح کرد که ارتش رژیم اشغالگر به تخریب و ویرانی ساختمان‌های مسکونی در شهر «رفح» فلسطین و حملات به بیمارستان‌های شمال نوار غزه به‌ویژه بیمارستان «کمال عدوان» و کادرهای پزشکی که تلاش‌های زیادی در این مناطق کرده‌اند، ادامه می‌دهد.

وی در پایان ضمن هشدار نسبت به افزایش سطح گرسنگی در نوار غزه به سطوح فاجعه‌بار، تاکید کرد که کمک‌ها تنها به بخش کوچکی از غیرنظامیان می‌رسد، در حالی که ۸۰ درصد از ساکنان نوار غزه به دلیل ممانعت از ورود کمک‌ها توسط نیروهای رژیم اشغالگر نمی‌توانند خورد و خوراک روزانه خود را تامین کنند.  

پیشتر هواپیماهای اشغالگر تجهیزات اکسیژن را در بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه بمباران کردند و رئیس این بیمارستان در نتیجه بمباران پهپاد صهیونیست‌ها مجروح شد.

چهارشنبه گذشته، تنها چند ساعت پس از آن‌که آمریکا با استفاده از حق وتوی خود تصویب پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را ناکام گذاشت؛ پیش‌نویسی که خواستار آتش‌بس فوری و بدون قید و شرط در غزه شده بود، بمباران صهیونیست‌ها در اطراف بیمارستان ده‌ها شهید و مجروح برجای گذاشت.

منابع خبری در نوار غزه اعلام کرده بودند: ارتش اشغالگر با هدف قرار دادن یک میدان مسکونی در نزدیکی بیمارستان کمال عدوان، کشتار هولناکی را در شمال نوار غزه انجام داد که منجر به شهادت ۶۶ تن و بیش از ۱۰۰ زخمی شد.

از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۱۵ روز می‌گذرد و این درحالی است که وزارت بهداشت فلسطین در غزه روز شنبه اعلام کرد شمار قربانیان جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا به امروز به ۴۴ هزار و ۱۷۶ شهید و ۱۰۴ هزار و ۴۷۳ زخمی رسیده است.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعمل‌های دیوان بین‌المللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل‌کشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه می‌دهد.

ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه می‌دهد و حدود ۵۰ روز است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرال‌ها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.

در همین راستا، سازمان دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده می‌کند.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا