۱۰ عضو هیأت علمی دانشگاه مازندران در فهرست پژوهشگران پراستناد پایگاه ISC در حوزههای علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری
جمال قاسمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ۱۷ آذرماه در گفتوگو یا رسانهها از حضور ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه در فهرست پژوهشگران پراستناد پایگاه ISC در حوزههای علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری اعلام شده در آذر ۱۴۰۳ خبر داد.
بر اساس این گزارش، موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، بر مبنای منابع اطلاعاتی و پایگاههای داده خود، اقدام به شناسایی پژوهشگران پراستناد در حوزههای علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری مینماید. در گزارش اخیر، پژوهشگران پراستناد در بازه زمانی ۱۰ ساله (۱۴۰۱-۱۳۹۲) معرفی شدهاند. این تحلیل با شناسایی فهرستی از پراستنادترین نویسندگان در هر حوزه با استفاده از روشهای نرم افزاری آغاز می شود. پژوهشگران هر حوزه بر حسب تعداد استنادهایی که در نشریات ISC دریافت کردهاند، مرتبسازی و سپس پژوهشگران براساس حدود آستانه استنادی به عنوان پژوهشگران پراستناد در این حوزهها درنظر گرفته میشوند. معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آنها است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه افزود: براساس این گزارش، تعداد ۴۸۹ پژوهشگر پراستناد ایرانی در گستره علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری شناسایی و در ۱۶ حوزهی موضوعی دسته بندی شدند که نسبت به سال گذشته، شاهد رشد ۱۵ درصدی پژوهشگران هستیم.
بر اساس فهرست اعلامی، ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به نامهای دکتر احمد جعفری صمیمی در حوزه موضوعی علوم اقتصادی؛ دکتر یحیی کامیابی و دکتر حسین فخاری در حوزه موضوعی کسب و کار، مدیریت و حسابداری؛ دکتر ابراهیم صالحی عمران در حوزه موضوعی علوم تربیتی؛ دکتر صدیقه لطفی و استاد فقید دانشگاه دکتر علیاصغر فیروزجاییان در حوزه موضوعی علوم اجتماعی؛ دکتر اکبر علیوردینیا در حوزه موضوعی جامعه شناسی و علوم سیاسی و سایر؛ دکتر قدسیه رضوانیان و دکتر علی اکبر باقری خلیلی در حوزه موضوعی زبان و ادبیات؛ دکتر سید رسول موسوی حاجی در حوزه موضوعی علوم تاریخی، در زمره پژوهشگران ایرانی پراستناد قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، سحر جعفرصالحی، دانش آموخته دانشگاه مازندران در حوزه موضوعی علوم تاریخ نیز در زمره پژوهشگران ایرانی پراستناد قرار گرفت.
انتهای پیام