۳۰ درصد مراجعان به بیمارستان ناظران مشهد توانایی پرداخت یک ریال را ندارند
حمید مستشاری ۲ دی ماه، در مراسم بهرهبرداری از بخش پزشکی هستهای بیمارستان ناظران مشهد، اظهار کرد: حقیقتا ما کار زیادی نکردیم و همه کارها را مردم میکنند؛ سعی ما در انجمن این بوده که اگر مرکزی احداث میشود، بتواند مسائلی را که بیماران در یک بیماری صعبلاعلاج گرفتارش هستند، حل کند.
وی افزود: در مورد مسئله سرطان، افراد بیشتر در سنین بالا به آن مبتلا میشوند، کسانی که مدتها خدمت کردهاند، کسانی که در خانوادهشان حرمتی دارند و وقتی که مبتلا به این نوع بیماری میشوند، هم از نظر ریالی و هم از نظر روانی دچار بحران و فشار میشوند.
مستشاری ادامه داد: یکی از مسائلی که برای ما بسیار اهمیت دارد، مسئله حرمت انسانی است؛ این حرمت انسانی برای کسانی است که مدتها و سالیان دراز عمرشان را برای مملکت گذراندند و حالا مبتلا به یک بیماری شدند که از نظر هزینه نمیتوانند جوابگو باشند.
وی تصریح کرد: بالای ۷۰ درصد مردم ما از نظر هزینه درمان، نمیتوانند جوابگو باشند؛ ما روزی که شروع کردیم، بنا نبوده هیچ مریضی به واسطه عدم تمکن مالی از درمان محروم بماند.
رئیس هیات مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد اظهار کرد: فعالیت انجمن از سال ۱۳۵۱ شروع شد و تا سال ۱۴۰۰ به این تعهدمان عمل کردیم و متعهد بودیم که هیچ بیمار نیازمندی اولاً هزینهای پرداخت نکند و اگر چنانچه باز هم نیازی داشت نیازهای او هم برآورده شود. از سال ۱۴۰۱ مجبور شدیم با تعرفه خیریه ادامه دهیم.
وی گفت: این بیمارستان را در سال ۱۳۹۹ افتتاح کردیم در آن زمان ۶.۵ میلیون یورو برای خرید دستگاههای جدید نیاز داشتیم رئیس وقت سازمان برنامه و بودجه کشور و معاون رئیس جمهور قول دادند که ظرف مدت یک هفته این پول به شما خواهد رسید.
مستشاری ادامه داد: در آن زمان ۶.۵ میلیون یورو میشد بین ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان که دوستان ما آمادگی این سرمایهگذاری را داشتند؛ امروز تقریبا ۱۰۳ هفته گذشته است و ما موفق نشدیم حتی اعلام کردند که ارز دولتی به شما تعلق نمیگیرد.
وی خاطرنشان کرد: ما تمام دستگاهها را با ارز آزاد خریداری کردیم که فقط یک قلم آن که سال گذشته خریداری و وارد شده چیزی حدود ۳۵۰ میلیارد تومان شد و شاید یک یا دو دستگاه وارد شده و بقیه مانده است.
کمک ۳۰ میلیارد تومانی انجمن و خیران به نیازمندان در یک سال
رئیس هیات مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد بیان کرد: تا امروز تقریبا ۳۰ درصد از مراجعین ما، یک ریال برای هزینه دادن ندارند، ۴۰درصد دیگر هم باید خانه و ماشین و دارایی خود را بفروشند تا هزینه را جور کنند و تنها ۳۰ درصد تمکن مالی برای درمان دارند.
وی تاکید کرد: اینجا سعی بر این شده است که به افرادی که هیچی ندارند کمک شود تا حتماً درمانشان انجام شود و هیچ کسی نیست که بیاید اینجا و برای هزینه درمان بماند.
مستشاری اظهار کرد: از نظر سیستم درمان، در دانشگاه شاید الان نوبت انتظار برای یک مریض حدود ۶ ماه است که بسیار طولانی است در صورتی که اینجا نوبت انتظار بین یک تا دو ماه است.
وی با بیان اینکه ۹۹ درصد خیرانی که به ما کمک میکنند از صنعتگران هستند افزود: شما همه باید سفیری برای تبلیغ کار خیر باشید؛ این بیمارستان از جنبه کار مالی از نظر وزارت اقتصاد جزو بهترینها بوده که تقدیر شده و خبر خوب اینکه ماده ۱۷۲ مالیاتهای به اصطلاح دولتی شامل حال بیمارستان ما شده است وهر کسی به ما کمکی کند جزو هزینههای قابل قبولش قرار خواهد گرفت.
رئیس هیات مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد بیان کرد: در سال گذشته فقط انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مبلغ 12 و نیم میلیارد تومان در پرتودرمانی به افراد نیازمند کمک کرده است و خیران نیز حدودا ماهی یک و نیم میلیارد تومان کمک میکنند یعنی سالی ۱۷ میلیارد تومان که جمعا در سال حدود ۳۰ میلیارد تومان به نیازمندان کمک میشود و این ادعا نیست.
وی با بیان اینکه بیمارستان ناظران به لحاظ تجهیزات بسیار مجهز است و در کمتر جایی چنین تجهیزاتی داریم، گفت: امیدواریم روز به روز سیستمهایمان را به روز کنیم؛ کماکان از خیران میخواهیم که سفیران ما بوده و خیرساز باشند و کمک به مردم را به عنوان یک جریان راه بیندازید و تبلیغ کنید.
بیمارستان ناظران وابسته به انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد با اولویت تکمیل درمان بیماران مبتلا به سرطان، در کنار مرکز رادیوتراپی و انکولوژی رضا با ظرفیت ۲۰۰تخت بیمارستانی در سال ۱۳۹۹ راهاندازی و تجهیز شد
در این مراسم از دستگاه گاما کمرا زیمنس، که یکی از جدیدترین مدلهای روز دنیا جهت تصویربرداریهای پزشکی هستهای موجود در ایران است و توسط انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد خریداری شده است، به بهرهبرداری رسید.
انتهای پیام