اسلام دین صلح و آرامش است

حجت‌الاسلام والمسلمین روح‌الله جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با استناد به مضامین حکمت ۲۳۳ نهج‌البلاغه، گفت: اسلام دین صلح و آرامش و آشتی است اما اگر کسی بخواهد به حریم ما تجاوز و حقمان را ضایع کند یا باعث ناامنی در سرزمینمان شود، وظیفه داریم در مقابل او بایستیم.

وی با اشاره به مضامین نورانی حکمت ۲۳۳ از نهج‌البلاغه امیرالمؤمنین (ع) «لا تَدْعُوَنَّ إِلَی مُبَارَزَةٍ، وَ إِنْ دُعِیتَ إِلَیْهَا فَأَجِبْ؛ فَإِنَّ الدَّاعِیَ إِلَیْهَا بَاغٍ، وَ الْبَاغِیَ مَصْرُوعٌ»، اظهار کرد: حضرت به فرزندشان امام حسن مجتبی (ع) سفارش دارند که کسی را در میدان جنگ به مبارزت فرا مخوان و اگر تو را فرا خواندند، پاسخ گوی. زیرا آن‌که به جنگ فرا می‌خواند، ستمکار است و ستمکار بر خاک هلاک می‌افتد.

وی با ذکر اینکه اسلام دین صلح و آرامش و آشتی است، ادامه داد: اما اگر کسی بخواهد به حریم ما تجاوز و حقمان را ضایع کند یا باعث ناامنی در سرزمینمان شود، وظیفه داریم در مقابل او بایستیم.

جمشیدی بیان کرد: این مضمون از فرمایش امام علی (ع) را حضرت در جاهای دیگری نیز تأکید کرده‌اند و فرمودند شخصی که بدون مقاومت، به دشمنش اجازه دهد که او را منکوب کند انسانی ترسوست اما من هرگز چنین اجازه‌ای به دشمن نمی‌دهم.

این مدرس حوزه علمیه استان در پایان گفت: بنابراین اولین جلوه مقاومت در برابر دشمن، رویارویی فیزیکی است و نباید اجازه دهیم که ترس در ما راه پیدا کند و در مقابل دشمن عقب‌نشینی کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

این خبر توسط پرس دی  گردآوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

خروج از نسخه موبایل