مقابله با فساد و بی عدالتی از صفات بارز امیرکبیر بود

به گزارش خبرنگار مهر، سردار مرتضی عمو مهدی عصر چهارشنبه در آئین گرامیداشت سالروز شهادت میرزا تقی خان امیرکبیر در روستای هزاوه اظهار کرد: باید تدین، معنویت، وطن دوستی و استکبار ستیزی امیرکبیر را به عنوان مدیر در تراز و در قالب یک فرهنگ در جامعه ترویج پیدا کند و به طور حتم با تعامل وهم‌افزایی تمام ارگان‌ها این مهم تحقق می‌یابد.

وی با اشاره به باور امیرکبیر مبنی بر بهره گیری از ظرفیت توانمندی‌های داخلی افزود: امیرکبیر بر این امر واقف بود که نفوذ بیگانگان جز بدبختی و بیچارگی برای کشور ثمره‌ای نداشته و اثبات کرد با ارائه یک برنامه‌ریزی ریزی مناسب می‌توان اقدامات ارزنده‌ای را به انجام برسانیم.

اشاره به ویژگی‌های بارز این شهید سازندگی و خدمت، بر اهمیت ترویج روحیه و عزم امیرکبیر تأکید کرد. وی گفت:
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی مقابله با فساد و بی‌عدالتی، معنویت، سازندگی و خدمت را از دیگر ویژگی‌های برجسته شهید امیرکبیر عنوان کرد و افزود: توجه به علم‌آموزی و تقویت بنیان علمی از حرکت‌های مؤثر ایشان در آن دوران بود.

سردار عمو مهدی، همچنین به راه‌اندازی روزنامه وقایع الاتفاقیه و افزایش خرد و توسعه آگاهی بخشی اشاره کرد و گفت: پیشرفت و نگاه توسعه‌ای به نقاط مختلف کشور از جمله دستاوردهای امیرکبیر بود.

وی تاکید کرد: یکی از عوامل شهادت امیرکبیر، نفوذ دولت‌های بیگانه در سیستم اجرایی کشور بود و ما امروز باید بیش از گذشته مراقب جریان نفوذ باشیم.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به ایام شهادت شهید سلیمانی گفت: حاج قاسم نیز با مقاومت و ولایتمداری خود، در مقابل زورگویان عالم، یک امیرکبیر برای دوران معاصر بود.

وی همچنین به ضرورت برگزاری آئین‌های تأثیرگذار برای شهدا اشاره کرد و گفت: ثمره کنگره شهدا باید از خودگذشتی و ایجاد روحیه آمادگی و آینده‌سازی در جوانان باشد، از این رو عنوان کنگره دانش‌آموزی شهدای استان متناسب با این محور انتخاب شد اما باید اذعان کرد صرفاً مختص دانش‌آموزان نیست، بلکه باید نسل جدید میدان‌دار برگزاری این برنامه‌ها باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

این خبر توسط پرس دی گرداوری شده است

خروج از نسخه موبایل