۱۸ سازمان و ارگان رسمی در امر مسجد مسئولیت دارند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید رئوف تقوی مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین در دیدار با اکرم نجفی سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین بیان کرد: بیش از ۱۸ ارگان رسمی در مسجد ورود دارند که کانون‌های مساجد از رسمی‌ترین این ارگان‌ها است که در حیطه فرهنگی فعالیت دارد.

وی ادامه داد: ۳۸۴ کانون فرهنگی هنری در سطح استان قزوین وجود دارد و ۲۷ کانون هم تخصصی خواهران هستند و از مجموع کانون‌های استان، مدیر ۵۰ کانون بانوان هستند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین اضافه کرد: حیطه فعالیت‌های کانون‌های مساجد گسترده است به طوری که در حوزه‌هایی نظیر قرآن و دین، سرود و تئاتر، کتاب و کتابخوانی، علمی و ورزشی، خانواده و جمعیت، کاهش آسیب‌های اجتماعی و غیره فعالیت داریم و طی ماه‌های اخیر هم دوره توانمندسازی مربیان سرود را برگزار کردیم.

وی عنوان کرد: نخستین کار مشترک ما با سازمان امور اجتماعی، برگزاری مستندمسابقه نسل استوار بود که مستندمسابقه علمی، فرهنگی و ورزشی را در قزوین برگزار کردیم که ۹ گروه پنج نفره در رده سنی ۱۳ تا ۱۷ سال در این مسابقه شرکت داشتند و این برنامه به مدت ۲ روز در اردوگاه یانس آباد برگزار شد و در این برنامه صدا و سیما به صورت جدی پای کار آمد به طوری که مستندمسابقه ای از این برنامه تولید و از شبکه‌های ملی و استانی پخش خواهد شد.

حجت الاسلام تقوی تصریح کرد: این طرح مقدمه‌ای بود که در کل تابستان سال آینده این برنامه را انجام دهیم و در واقع این مهم مدنظر ماست که برنامه‌ها را در قالب مسابقه در تابستان برگزار کنیم.

وی خاطر نشان کرد: ما در بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی هم ورود داشتیم و با توجه به اینکه وزارت کشور ۱۶ محله آسیب پذیر را در قزوین برای این منظور معرفی کردند، در حوزه پیشگیری از اعتیاد در قالب طرح چهره به چهره ورود کردیم.

در ادامه سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین اظهار کرد: دفتر امور اجتماعی استانداری از مؤسسات (سازمان‌های مردم نهاد) حمایت دارد که یا این حمایت به صورت مستقیم صورت می‌گیرد و یا اینکه کمک برای دستگاه اجرایی واریز می‌شود تا از مؤسسات مردمی زیرمجموعه خود حمایت کنند.

اکرم نجفی تأکید کرد: ما درصدد هستیم برای سال آینده برنامه‌ها را زودتر اعلام کرده و فراخوان بزنیم تا مؤسسات مردمی، طرح‌هایی که در راستای برنامه‌های اعلامی دارند، ارائه دهند و به دنبال این هستیم از تعداد مؤسسات بیشتری هم حمایت کنیم.

وی خاطر نشان کرد: در واقع NGO ها تأسیس شدند که ظرفیت‌های دیگر را به کمک سیاست‌های نظام و دولت آورند و رویکرد ما هم این است که برای طرح‌ها فراخوان عمومی زده و سعی داریم به همه طرح‌ها کمکی را داشته باشیم و از طرفی هم فضای داوری شفاف خواهد شد.

سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین گفت: در بحث ورود به حوزه آسیب‌های اجتماعی هم، این ورود باید مشخص باشد به گونه‌ای که در این حوزه باید هدف، برنامه، جامعه هدف و فرایند مشخصی وجود داشته باشد.

وی در پایان یادآور شد: استاندار محترم در حوزه فرهنگی و اجتماعی دغدغه مند هستند و ان شاالله موضوعات فرهنگی و اجتماعی بیش از پیش تقویت شود و همچنین امید است توجه به کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به عنوان یک نهاد مردمی مورد توجه ویژه قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

خروج از نسخه موبایل